Catàleg
Segueix-nos a

39 anys al teu servei
(1979-2018)
Les millors marques del
sector al teu abast.
Qualitat, innovació
i bon preu.
The Cebek Revolution
PORTS PAGATS a partir de 40€!*

* Per comandes per Catalunya, et paguem els ports a partir de 40€ de compra. A Illes Balears, ports pagats per comandes de mès de 80€.


Electrònica, il·luminació, energia solar i kits educatius

Som  fabricants d'electrónica industrial, amb la marca  Cebek, i de kits educatius per el ensenyament, amb la marca Cebekit. Importem i distribuim amb la marca Fadisol panels solars petits, flexibles i plegables per us domèstic i didàctic. Importem il.luminació espectacular, amb la marca Expelec, i estacionss de soldadura Startec, tot de primeres marques europees amb més de 2000 artícles en stock. Innovació, electrónica, energíes renovables i robótica per l'ensenyament, són les nostres senyes d'identitat.


Últimes notícies

Us presentem la nova portada del nou Catàleg educatiu i didàctic de Cebekit , el F06, que en els propers dies ja serà editat i disponible de cara a lo que resta del 2017 i on presentarem les novetats del 2018.

El passat dissabte 21 d`Octubre, FADISEL va  participar en la  E-FIRA de Castelldefels ( Barcelona ),

Fira de la Mobilitat elèctrica, del Estalvi energètic i de la Climatització sostenible.

 

 Us presentem el nou catàleg FADISOL F-06, la gama solar de FADISEL.

  Hem ampliat la col.laboració amb  " Power-Plus ", la empresa holandesa amiga,que representem i distribuim " eco-friendly " per a tot  el  país, amb més productes a dinamo, més gadgets solars, potenciant la sostenibilitat i el estalvi energétic.