Catàleg
Segueix-nos a

Notícies i actualitat

Nou Cataleg Cebekit F06 2017-2018

dimarts, 24 d'octubre de 2017

Us presentem la nova portada del nou Catàleg educatiu i didàctic de Cebekit , el F06, que en els propers dies ja serà editat i disponible de cara a lo que resta del 2017 i on presentarem les novetats del 2018.

Fadisel en E-FIRA de Castelldefels 2017

dilluns, 23 d'octubre de 2017

El passat dissabte 21 d`Octubre, FADISEL va  participar en la  E-FIRA de Castelldefels ( Barcelona ),

Fira de la Mobilitat elèctrica, del Estalvi energètic i de la Climatització sostenible.

 

Nou Catàleg solar F-06 FADISOL 2017

dimecres, 21 de juny de 2017

 Us presentem el nou catàleg FADISOL F-06, la gama solar de FADISEL.

  Hem ampliat la col.laboració amb  " Power-Plus ", la empresa holandesa amiga,que representem i distribuim " eco-friendly " per a tot  el  país, amb més productes a dinamo, més gadgets solars, potenciant la sostenibilitat i el estalvi energétic.


 

Nou Catàleg Cebek 2017 CE-31

dimarts, 20 de juny de 2017

Os informem que ja s`ha editat el nou catàleg Cebek 2017, ref CE-31 . S`ha impres en el mateix format que el anterior CE-30, en DIN A-5, pràctic, petit i manejable per qualsevol usuari.

El passat dijous, dia 8 de Juny, es va celebrar al Palau Macaya, la Assamblea Anyal de Secartys . Fadisel, forma part des de fa mes de 30 anys d`aquest associació, i està representat per en Lluís Beltran,un dels socis fundadors, com Auditor de Secartys, i membre de la Junta Directiva.

Com cada any , per aquestes dades de Maig, se organitza en Citilab de Cornellà de Llobregat, unes

Jornades de Robòtica Educativa. Aquest any 2017, ,es van celebrar el passat dissabte dia 20

les 9º Jornades.

                        Felicitats Citilab!!!

Fadisel ha participat en aquestes Jornades de Robòtica amb 2 de les nostres marques propies.

                        Cebek Cebekit.

  Aquest proper dissabte, 20 de Maig, Cebek i Cebekit  participarem a les  IX Jornades de Robòtica Educativa al CITILAB de Cornellà.

  Ja es el 3e cop que hi participem ! Us esperem !!!

 

Hem desenvolupat una complerta gama de 10 productes, compatibles amb Arduino i AT Mega 328.Els models impars : AT-01, AT-03, AT-05, AT-07 y AT-09 , son 5 models pensats per simplificar els disenys fets en base a ARDUINO i resoldre  d`una forma professiona el conexionat.

Els models sanassos : AT-02, AT-04, AT-06, AT-08, i AT-10 son tots desenvolupats en base al AT Mega 328, compatible amb Arduino, i permet que puguis desenvolupar qualsevol diseny, i facilitar una bona presentació i conexionat del producte, de forma professional.

 

 

Campanya Radarcan amb Santi Millan

divendres, 31 de març de 2017

Aquest any hen endagat una nova Campanya RADARCAN 2017 amb la col.laboració del conegut i popular presentador televisiu Santi Millan, que esperem que tingui una bona acollida entre els usuaris.

Tota la gama s`ha refet i disenyat de nou,en base a la experència de casi 30 anys al mercat, i s`ha millorat la eficàcia, fiabilitat i seguretat del producte.Val a dir que també el packaging o embalatge ha millorat i es ara molt mes vistós i atractiu, però la qualitat ha estat la base d`aquest gran canvi.

 

 

  Les nostres games de telecomandaments Cebek, del Grup 1 ( G1 ) i del Grup 2 ( G2 ),

  es van disenyar en base a circuits integrats de Motorola ( G1 ) i de Holtek ( G2 ),

  com el  UM 3758 - 120 .


  Aquets integrats fa alguns anys que es van deixar de fabricar, per lo que ens hem vist obligats

  a deixar de fabricar les clàssiques series de telecomandaments G1 y G2.

Nou Catàleg Cebek 2017

dimarts, 15 de novembre de 2016

Us presentem el nou catàleg Cebek CE-30, amb nou format, nous productes i amb els preus inclosos, i tot. Hem inclòs 2 programadors nous, i quatre sensor de nivells , molt professionals, per complementar la nostre gama.

Aquest nou catàleg està editat en el vell format DIN A-5, més de butxaca,i més lleuger, que ens recorda als primers catàlegs que vem editar a principis dels anys 80.

 

Assamblea Secartys 2016

divendres, 17 de juny de 2016

El dijous dia 16 de Juny es va celebrar la Assamblea anyal de Secartys al Palu Macaya del Passeig de Sant Joan a Barcelona. Primer de tot, gràcies a la col.laboració de la Fundació Caixa, que per segon any ens va cedir els seus espais per poder fer els diferents actes, comissions, i trobades com Secartys Exporta, i d`altres, que ens van ocupar a lo llarg de tot el día.

La Assamblea General va renovar part de la seva Junta Directiva, i val a dir, que entre ells, el auditor i/o controller de Secartys, en Lluís Beltran i Massana, CEO de Fadisel.

 

Cebekit participa a MOVEMUS Terrassa

dilluns, 13 de juny de 2016

El darrer diumenge dia 5 de Juny, Cebekit participar activament en la 1a Fira MOVEMUS de Terrassa ( Barcelona).
En plena Rambla Egara, front al Mercat Municipal, vem col.locar la nostre carpa-stand i vem aconseguir divertir a molts dels nens que es van apropar per veure la nostra gama de kits solars i de petits robots activats per so.


Les barques solars van donar-se un bon bany, i el petit dinosaure caminant i " escandalós", van ser els kits que més van agradar als nens . Animem a totes les entitats participants, Ajuntament inclòs, a implicar-se més activament en aquestes fires ciutadanes, en la seva promoció, i en la seva difusió comarcal i provincial.

  El darrer dissabte día 23 de Maig , Cebekit  va participar en la Exposició de Robótica educativa que

 s`organiza anyalment per aquestes dades en el Citilab de Cornellà de Llobregat ( Barcelona ).

Va haver una gran participació per part d`alumnes( + 300 ) , de professors de tecnología ( + 150 ),

i de mestres de primaria, interessats amb iniciar als seus alumnes en els principis de la robòtica i de la programació

bàsica.

Fadisel, mitjançant la seva marca especialitzada Cebekit, va presentar els diferents robots, en format kit,

i alguns kits bàsics d`energíes renovables, que son les dues grands línees de treball e investigació,

en les que ens estem centrant més en els darres anys.

La experiencia va ser molt participativa, en un format  obert, fet que va permetre mantindre un "feed-back"

directe amb el  alumne i amb  el tutor de tecnología.

 

Per finalitzar,  vem comentar amb alguns professors, la experiencia coreana, de introduir la formació de la robòtica, en anglés, i de disposar

d`aquesta ensenyament a totes les escoles públiques, factor que lis ha permès donar un pas de gegant en les tecnologíes

de programació i de robòtica, doncs ja  des de els 8 anys, s`inclou  aquesta formació als nens i nenes ,mentres que

en el nostre país, encara es una questió , més de voluntarisme, en mestres i professors , que s` interessan a nivell personal

en incloure la robòtica en els seus temaris, i de conseguir financiació entre el pares,amb la fita de que cada 5 alumnes, puguin al menys montar un petit  i senzill robot, com els nostres de Cebekit.

El CESIRE , Centre de Recerca i Formaciò del professorat de Catalunya, del Departament d`Ensenyament de la Generalitat de Catalunya aposta clarament per la formació en energies renovables.

En la visita del nostre Gerent de FADISEL, en Lluís Beltran, a les noves instal.lacions del CESIRE, avui dijous 11 de Febrer del 2016,el equip directiu li ha ensenyat els diferents departaments i aules formatives, de tecnología, de ciències, de robòtica i han aprofitat per mostrar la donació de material de FADISOL, la gama solar de FADISEL, que s`ha fet al Centre, a fi i efecte, de poder fer probes, pràctiques formatives entre el professorat i mestres de primària i secundària del nostre pais.

Concurs de Robótica Cebekit 2016

dilluns, 1 de febrer de 2016

Un any mes sota el paraigües de Cebekit patrocinem el III Concurs de Robòtica 2016, el ja anomanat " Green Robotic Competition ". Mes centrat en les aplicacions de la robòtica amb les energies renovables. A finals de Juny es tanca el termini de presentacions de projectes.

Nou Catàleg Didàctic Cebekit 2016

dimarts, 19 de gener de 2016

Cebekit ha editat el nou catàleg educacional C05, amb 3 idiomes, i ha ampliat la gama didàctica amb mes de 170 novetats, fent ja un total de casi bé 400 productes , encarats a la robòtica infantil, les tecnologies verdes i  les manualitats amb fusta. Son unes 64 pàgines editades amb molt esforç i que d`ençà que vem iniciar aquesta família de productes (1996), aquest any farem el 20 Aniversari de Cebekit, la marca germana de

Cebek ( 1979 ), que ja pels 37 anys i no para de créixer en productes i tecnología electrònica.

Esperem anar introduïnt totes les novetats , mica en mica, i moltes d`elles les anireu descobrint en aquest propers mesos.Tots els manuals solen estar en català, castellà, anglés i francés, i son fets d`una forma molt didàctica, pas a pas, de forma que el mestre i el alumne puguin anar plegats, amb un sol objectiu, aprendre, de forma constant, i perquè no ?, de forma divertida.

INTERFACES A RELE

dimecres, 21 d'octubre de 2015

Cebek ha editat un nou info-news de la amplia gama de interfaces a relé.

En aquest nova edició, permet a qualsevol tècnic visualitzar la amplia gama de interfaces, tant per tensions, de 12VCC, com els de 12/24 Vcc, o bé pels de 110-250VCA, tant en 50 com en 60 Hz, que permet en un sol model solventar el vell problema de les multitensions a nivell de exportació.També es pot triar per nombre de relés, de 1, 2, 4, 8 , etc.

En el proper catàleg treurem els TR-20 i TR-21 Reproductor MP3 amb targeta micro SD!

Us adelantem la nova portada del proper catàleg Cebek CD-29 que presentarem el proper mes d'octubre al MATELEC.

Aqusta imatge serà poster referent al nostre stand de FADISEL, i serà juntament amb les altres 2 portades d'aquest any (Verde Cebekit i Soleado Fadisol), les que ens acompanyaran durant aquets dies de Fira a Madrid.

Us anticipo que serà una autèntica Cebek "Revolution ".

Mira el vídeo del montaje de este coche. Este kit enseña a los niños nuevas fórmulas de energía limpia. El motor puede montarse plano o en "V". La altura de las ruedas son ajustables en altura. La edad recomendada son 10 años, con asesoramiento de un adulto.

El pasado sábado día 7 de Junio estuvimos en Valencia. Fadisel patrocinó un evento de robótica muy singular:


World Robot Olympiad

 

Se celebró en el Edificio Nexus de la Universidad Politécnica de Valencia,
y lo organizó DROIDE, la tienda pionera de la robótica de Valencia.

Cebek al Citilab de Cornellà

dissabte, 17 de maig de 2014

Avui pel mati, dia 17 de Maig, Cebek ha participat a la Jornada de Tallers de Robótica i Tecnologia que ha organizat el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, AULATEC, al Citilab de Cornellà. La participació del professorat en els tallers organitzats ha esta un èxit, amb més de 200 participants plenament actius. Tallers de PICAXE, ARDUINO, Rasperry, Scratch, han estat entre d'altres les diferents temàtiques tractades.

Nou Catàleg educatiu Cebekit 2014

dilluns, 12 de maig de 2014

Us presentem el nou Catàleg Didàctic 2014, de la nostre Gama Cebekit.

Hem incorporat bàsicament diferents kits solars re-utilitzables, tipus 3 en 1, 6 en 1, ó 14 en 1, que permeten fer diverses pràctiques amb el mateix kit, sent un factor molt ben valorat ( per la re-utilització ), tant per els Centres Educatius, como per els bons afeccionats i amants del  hobby, degut al seu baix cost.

Descobreix la resta del catàleg i moltes més novetats!

 

 

Catalogo solar FADISOL 2014

dimecres, 23 d'abril de 2014

Ya hemos acabado de editar el nuevo Catálogo Solar 2014 de FADISOL. A primeros de Mayo ya estará disponible, tanto en su versión on-line, como en CD, y en su tradicional versión impresa. Nueva tarifa 2014.


Ya es la 5º edición de un joven proyecto que mezcla tanto eficiencia energética, paneles solares a medida, como gadgets solares y a dinamo, con los medidores medio-ambientales.

Primer concurs de Robótica Cebekit 2014

dimarts, 28 de gener de 2014

Us informem que hem decidit organitzar el 1ª Concurs de Robótica Cebekit 2014. Està pensat i dirigit als alumnes de tecnología de la E.S.O. i als de Batxillerat, sempre tutelats per el seu professor i amb 2 interessants premiss, que esperem serveixin   per a complementar el material didactic de tecnología del Centre i del alumne premiat.

Bon Nadal i bon any 2014 a tothom!

dilluns, 16 de desembre de 2013

FADISEL JA ESTA AL FACEBOOK

dimecres, 30 de maig de 2012

FADISEL ja ha obert un espai al FACEBOOK on podreu contactar, comentar i sugerir les vostres opinions en vers la nostre amplia gama de productes.

El proper 12 de Maig fins el diumenge 22 , es celebra a Barcelona el Saló del Automòbil. FADISEL hi serà present dins del Pabelló 6.1 del Recinte de Montjuic, dedicat al Cotxe Elèctric.

   Fadisel exposarà a la Fira de MATELEC  del 26 al 29 d` Octubre de 2010 en el recinte firal de Madrid, amb el stand 7B17.

  Presentarà les últimes novetats de la seva completa gama de entrenadors de micros EDU-Picaxe, la nova serie de temporitzadors Cebek multifunció , i la gama de telecomandaments telefónics per teléfons fixes , la Serie I-206, i per teléfons móbils, de la Serie I-207.

En la darrera edició de la Fira EXPODIDACTICA 2010 de Barcelona, s`han celebrat els premis INNOVA , dedicats als productes i serveis didàctics més innovadors.

FADISEL SOCI FUNDADOR DE SOLARTYS

dissabte, 13 de febrer de 2010

FADISEL ,empresa pionera en el sector fotovoltaic, ha participat activament, com soci fundador de la nova Associació SOLARTYS, juntament amb les empreses mes representatives del sector solar.