Catàleg
Segueix-nos a

Coneix Fadisel

Què fem i per què

L'electrònica pot contribuir a solucionar múltiples processos professionals i no menys activitats en la vida quotidiana.

Emprar la tecnologia per fer-ho tot més fàcil, amb responsabilitat, amb un disseny optimitzat per a cada aplicació i a amb un producte de garantia és un repte apassionant.

Amb aquesta motivació fundarem Fadisel i és des de llavors la nostra constant ocupació.

Dissenyem, fabriquem i distribuïm producte electrònics des de fa més de 30 anys. Els articles Fadisel estan present en 20 països, amb presència en cinc continents.

Hem desenvolupat diferents línies de producte que han donat lloc a les nostres marques en ensenyament, energies alternatives, indústria, llar i oci. A l'actualitat, més de 2000 productes a la venda.

La nostra diversitat ens permet comptar amb equips Fadisel emprats en distintes àrees i per clients molt diferents, com l'administració, industries globals i locals, escoles i instituts, professionals o usuaris domèstics.

Lluís Beltran, fundador de Fadisel

Com treballem

Correspondència. Dediquem temps a escoltar, no tenim clients grans ni petits, trobem en la col·laboració de igual a igual el nostre àmbit més natural.

Honestedat. Som sincers, ens agrada concentrar-nos i avançar en la nostre fenia. Fem el que diem i assumim el compromís amb transparència en qualsevol col·laboraci&oacute

Dinamisme. Coneixem el terreny ens que ens movem i no creiem en cap horitzó límit, la nostre feina ens agrada. Tenim un caràcter apassionat i la tenacitat característica de la nostre terra.

Innovació. Som creatius i disposem dels mitjans. Escoltem als nostres clients, estudiem el mercat i desenvolupem productes tecnològics que responguin a les necessitats actuals. I encara que de vegades en premien, fer-nos útils és la nostra major satisfacció.

Història

Més de tres dècades després, una mirada enrere descriu alguns dels moments més significatius de la nostre cronologia.

1979 Dos universitaris, Esteve Carraté i Lluís Beltran, un d'enginyeria i l'altre d'economia, munten un petit taller d'electrònica dedicat al disseny i fabricació de mòduls electrònics.

Neix Cebek.
1982 Es fabriquen els primers temporitzadors i controls industrials Cebek, els populars I-1.
1985 Cebek s'adhereix al Gremi d'Electrònica de Catalunya.
1986 Cebek passa a formar part de Secartys, la capdavantera associació d'exportadors al sector de l'electrònica de components d'Espanya.
1988 És constitueix la nova denominació de l'empresa com a Fadisel i trasllada la seu a les actuals oficines de Barcelona al carrer Quetzal.

Cebek és converteix en la marca principal de la nova firma.
1989 L'any immediatament posterior a la constitució de Fadisel s'obre el primer canal d'exportació. És nomena el primer distribuïdor internacional a França.

És commemora el 10é aniversari.
1992 Cebek s'estén a nivell internacional. La seva àmplia acceptació també fora d'Espanya desferma la creació del Departament d'Exportació.

Fadisel incorpora la primera línia d'importació i distribució, la marca francesa Expelec, equips d'iluminació professional per al món de l'espectacle.

També la marca Radarcan, control i foragitadors electrònics d'animals, s'integren dins la família Fadisel.
1994 S'amplia la base comercial de l'empresa, amb una nova marca, Cebekit, centrada exclusivament al sector didàctic.

Al mateix anys, Fadisel participa per primera vegada a la fira Matelec.
1996 Fadisel amplia l'exportació als Estats Units, Regne Unit i Suècia.

Primer pàgina web de Fadisel. Concebuda com una B2B, amb quatre idiomes i més de 500 manuals descarregables a disposició de l'usuari.
1998 S'incorpora la firma alemanya Startec, soldadors i estacions de soldadura al grup Fadisel.
1999 És commemora el 20é aniversari.
2000 Desenvolupament d'una nova marca, Fadisol, dedicada a la fabricació i distribució d'equips per instal·lacions solars fotovoltaiques i energies renovables.

S'amplia la superfície de l'empresa amb un nou magatzem que millorarà el servei d'etiquetat i distribució als més de 1600 articles de l'empresa.
2002 Renovació de la pàgina web i integració de totes les marques, productes i serveis de Fadisel.

Incorporació de la venta on-line a través de la web.
2005 Primeres exportació al Japó i Sud-àfrica.
2006 Nova ampliació de les instal·lacions de l'empresa per donar cobertura a més de 2000 productes.

Lluís Beltran, gerent de Fadisel és escollit com a membre de la junta directiva i del comitè executiu de Secartys en qualitat de nou auditor de la societat.
2007 Incorporació de la marca alemanya Böhm, que amplia la gama educativa Cebekit amb la tecnologia de motors Stirling.
2009 Incorporació d'Horizon, dedicada a la fabricació d'equips didàctics i experimentació propulsats per hidrogen, que amplia encara més l'oferta de continguts Cebekit.

30 Aniversari.

Fadisel, per mitjà del seu gerent, se estableix com a soci fundador de l'associació Solartys, cluster fotovoltaic del sector, formant part de la junta directiva i del comitè executiu, el qual ho designa com auditor.
2010

Primeres exportacions a Turquia i l'Iràn.

Fadisel s'estableix com a membre de l'associació ibèrica del sector educatiu, Iberdidac.

Fadisel participa como soci fundador de Domotys, associació que agrupa els fabricants exportadors de domòtica. Lluís Beltran és nomenat auditor y membre de la junta directiva.

2012

S'assoleixen els 3000 articles en els nostres magatzems, entre fabricats, importats i distribuïts.

el que representa en 6 anys, un increment logístic del 50%.

2014 És la 11a participació de FADISEL a la Fira Internacional MATELEC de Madrid.Presenta seu nou catàleg "The Cebek Revolution" amb més de 70 novetats autènticament revolucionàries.

Alhora es dóna a conèixer la nova web tècnica per a programadors i cebekeros www.cebekinterface.com.