Catàleg
Segueix-nos a

Els nostres productes

Cebek

Tecnologia, ciència, energies netes i educació!


Descobreix com poden ajudar-te les tecnologies a la teva vida, al teu entorn, la teva educació i al teu oci.

Sis marques son les que principalment Fadisel S.L. fabrica i/o distribueix. Un esforç constant per oferir-te en diferents línies, la millor i més assequible tecnologia per a la indústria, la casa, escola/formació, energies netes, il·luminació i só per espectacles, activitats a l'aire lliure i oci, etc..

Més de 2000 productes que podràs trobar en aquesta web

Cebek

Mòduls electrònics, components i vending     


Mòduls preparats per connectar i funcionar!
Automatismes, fonts d'alimentació, telecomandaments, comptadors, temporitzadors, reguladors, termòstats, ... Sempre una solució disponible i estandarditzada per integrar en qualsevol procés industrial, de manteniment o aplicació personal.

Vending: màquines per crèdit i expenedores
Selectors de moneda, dispensadors de tiquet, portes i tancaments, totalitzadors, polsadors i teclats antivandàlics, jostick, solenoide, etc.

Components Cebek
Selecció de components, sensors, polsadors, lcds i altres accessoris que pot necessitar per completar una instal·lació

Cebek

Descobrir, aprendre i jugar amb la ciència


Reproduir i entendre les més modernes tecnologies!
Cebekit és avui una marca de referència en la formació tecnològica, en àrees com l'electrònica, termodinàmica, piles de combustible i energies netes, eòlica, solar, robòtica, electromecànica, etc.

Fàcil per al professor i divertit per a l'alumne!
És més fàcil ensenyar,… kits i manuals específics, pas a pas, amb il·lustracions i descripcions per a comprendre els diferents principis per als quals han estat minuciosament desenvolupats.

Regal o Inversió?
Un delicat i específic tractament dels materials, converteixen els Cebekit en mostres per al col·leccionista o en les primeres "joguines" tecnològiques per a nens.

Cebek

Instal·lació-aplicacions solars i energies renovables   

 
Ser autosuficients!
Panells fotovoltaics, aerogeneradors, reguladors, convertidors, il·luminació eficient, ecologia domèstica, aplicacions també per a l'oci a l'aire lliure…

Sabré fer-ho?
Segons la latitud, la radiació solar mitjana de la zona, el càlcul. Cada equip s'acompanya d'un manual detallat per que la instal·lació sigui fàcil.

A la muntanya, al vaixell, a la caravana… o al garatge!
Fadisol també disposa de nombrosos dispositius que li permetran petites però immillorables solucions.

Cebek

Equips d'il·luminació i àudio


Marca de professionals
Expelec engloba marques com SX Lighting, Nicols, Eurolite, Antari, Cremin o Gote actualment és un dels majors fabricants i distribuïdors Europeu.

Espectáculos, salas, teatros y ambientación
Expelec disposa de rokets, robots, projectors, rampes psicodèliques, efectes de llum diversos "disco-light", màquines de fum, neu i confeti, làsers, efectes de foc i especials, boles de miralls i motors, llum negra, mobil light, fixacions, etc.

Foragitadors i control d'animals


Sense recanvis, silenciosos i innocus!
Cada model, adaptat a un tipus concret d'animal o insecte, els manté allunyats del seu radi d'acció. No necessiten recanvis, no emeten olors, poden treballar contínuament, són silenciosos i no provoquen molèsties. Eficaços i discrecionals contra Mosquits, insectes, lladrucs, rates...

Tancats electrificats
"Pastors elèctrics" per a tancats de vaques, ovelles, cavalls, amb alimentació de xarxa, bateria o solar.

Cebek

Soldadura exacta y controlada     


Soldadura professional al millor preu
Els equips i estacions Startec proporcionen un control segur i exacte de la temperatura. Estacions de soldadura, desoldadura, trepant i soldar, soldadores de mà, estacions SMD, pirogravadores, puntes i altres recanvis a un preu atractiu.

Qualitat certificada
Fabricats a Bremen, Alemanya, els equips Startec són sotmesos a exigents controls de qualitat, obtenint a més les certificacions CE, Rohs, TUV o LVD.